Onze geschiedenis en onze waarden

In 2021 stelt Geoffrey, die 8 jaar als werktuigbouwkundig ingenieur heeft gewerkt, zichzelf veel vragen over het beheer van onze wereld : Waar gaat mijn afval naartoe ? Waarom produceren we er zoveel ? Welke impact op mijn gezondheid en die van mijn familieleden ? Waarom krijg ik producten van de andere kant van de wereld terwijl die in mijn eigen land zijn geproduceerd ? Waarom krijg ik zoveel verpakking als ik online bestel ? Waarom zijn alle komkommers hetzelfde en even groot ? Tomaten blijven wekenlang mooi en hebben hun smaak en vitamines verloren. En al die schandalen over pesticiden, de exorbitante prijzen van biologische producten ... 

Hij besluit dan een grote persoonlijke uitdaging aan te gaan : onze lokale producenten laten werken en biologisch voor iedereen toegankelijk maken via een online site, zonder afval te genereren !

Geen grote energieverslindende hangar, geen verpakkingen (zelfs bioplastic) die niet nodig zijn. Geen producten die van over de hele wereld komen terwijl ze ook in onze velden verkrijgbaar zijn. Controle ter plaatse om een onberispelijke biologische kwaliteit te behouden.

Dit zijn de sleutelwoorden die onze beslissingen bij beeok zullen sturen.