Leveringsvoorwaarden

We bezorgen alleen aan huis volgens de onderstaande voorwaarden

Thuisbezorgingsgebieden

Volgende gebieden komen in aanmerking voor levering aan huis : het Brussels hoofdstedelijk Gewest (alle gemeenten), Sint-Pieters-Leeuw, Drogenbos, Beersel, Halle, Dilbeek, Asse, Wemmel, Merchtem, Meise, Grimbergen, Vilvoorde, Steenokkerzeel, Machelen, Zaventem, Kraainem, Wezembeek-Oppem.

Odoo • une photo avec une légende
Gebieden die zijn gedefinieerd voor thuisbezorging, zijn geel gemarkeerd.

Thuisbezorgkosten

Bezorgkosten worden berekend op basis van het bedrag van uw bestelling (buiten BTW, buiten herbruikbare potten).

Bedrag van uw winkelmandje
Bezorgkosten toegepast
Minder dan 49.99€ 6€
Van 40€ tot 69.99€ 4€
Van 70€ tot 99.99€ 2€
Vanaf 110€ Gratis

Bij Beeok, rekenen we afnemende bezorgkosten afhankelijk van het bedrag van de bestelling. Boven de 110€, is de levering gratis ! Voor deze keuze kunnen verschillende redenen worden aangevoerd :

  1. We geven de voorkeur aan minder verplaatsingen voor een lagere ecologisch impact. We wilden kleine aankopen ontmoedigen om bijvoorbeeld 20km te reizen om een tandborstel te bezorgen voor 2.49€.

  2. Onze chauffeur zal ook minder tijd op de weg doorbrengen.

  3. We moedigen bulkbestellingen aan. Waarom zou u uw bestelling niet groeperen met die van uw buurman om sneller een mandbedrag van meer dan 110€ te bereiken ?

Bij Beeok, rekenen we geen registratie- of abonnementskosten om te profiteren van onze geweldige prijzen. De besparing op uw mandjes in vergelijking met andere merken zal de bezorgkosten grotendeels dekken als het bedrag van de mand minder is dan 110€.

Leveringstijden aan huis

Bij het bevestigen van uw bestelling krijgt u een tijdschema aangeboden. Zorg ervoor dat u aanwezig bent in het geselecteerde tijdvak. Bij afwezigheid kan samen via sms / bel / e-mail een nieuwe levering worden bepaald en zal het nodig zijn om de bezorgkosten terug te betalen.